Home

Google Home og Home Mini   søg på Google

Her kan du få lidt fiduser til hvad du kan bruge din google home  til!

Som hovedregel er det spotify, den bruger til at finde musik til dig på det er også godt nok hvis du har abonnement hos spotify. Men har du ikke det kan du ikke høre det du vil, kun nået fra deres udvalgte playlister. Så det det du gør at sige ”ok google youtube” og der efter kunster eller sangens navn. sig "ok google youtube kim Larsen” så spiller den alle kim Larsens sang  i rap og skulle der være en du ikke gider høre siger du bare næst så hopper den over den. Du kan også bruge google musik den er lige så go.

 

Du kan spøge den om vejret i dag eller de næste 5 dage. Ønsker vejret i en bestemt by, kan den også svare på dette.

 

 

Du kan også høre åben og lukke tider på butikker.

 

 

Nogle opskrifter kan den også svare på så som, hvordan man laver pandekager

 

Du kan også stille den til af ringe på en bestemt tid og dag bare sig ”ok google væk mig” kl 22.00 eller om 10 minutter så du kan også bruge den som fsk køkken ur.

 

Går du op i din kost kan du spøger ind til hvad bestemt ting inden holder.

 

Sport

Hvis du vide hvor der spille nogle bestemte fodboldkampe skal du kun sige klubbens navn så siger den hvor og hvornår de skal spille. Gælder for alle landes fodbolds klubber.

 

 
Du kan også koble ting sammen med den trådløst.  som chromecast  så du kan streame via youtube film på tv`et eller du kan købe nogle pære i ikea så du kan tænde og slukke lyste vi af den. Der findes mange andre ting du kan koble den sammen med.  

Du kan også leve en indkøbsliste  ved af sige  ”ok google tilføj til indkøbsliste”  når du så skal høre din indkøbsliste skal du sige ”ok google min indkøbsliste” så får du læst den op.

Du kan pt ikke slette din indkøbsliste via google home , men du kan gå ind på din google ”home” app, du har installeret på din tlf. eller tablet og slet den eller rette i den der.  

 

 

Du kan også stille et regne spørgsmål til den som hvad er 4+3 og det svar den så på. du kan spørge om alt inden for matematik og regning og den kan svar på, hvad er 15% af 900 svar er 45 der er så mange penge du vil spare på din vare. For at finde ud af hvad varen koster siger du varens pris minus det google home sagde så får du svaret på hvad du skal give for varen.  I eksemplet op over 900-45 skal du betale 855 kr., for varen.

 

Hvis du skal ud af køre kan du spøger om hvor lang tid det tager af komme der hen.

Tager du bilen fortæller den, dig din rejse tid, om der er trafik vejarbejde uheld og andre ting der kan øge din rejse tid.

Tager du toget eller/og bus siger den hvad tid det næste tog/bus køre og hvornår du er fremme.

 

du kan også høre alverdens radiostationer på google home  se nogle af dem her

kontakt mig enlig hvis i har nogle ting i synds andre skal vi om hvad man ellers kan bruge google home til

på: happyman2728@hotmail.com